İstder - İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği Forum Sayfasına Hoşgeldiniz.. Forumlarımızdan Daha Fazla Yararlanabilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın... Üye Olmak İstiyorum
Arkadaşlar deniz sefası bazı sebeplerden dolayı bir hafta ertellenmiştir yani 07.08.2010 Cumartesi gecesi olacakdır kusura bakamayın mecburüyetten olmuştur Saygılarımla
alınacakları listeleyip bölüşelim 1.mesela mangal yaparmayız geceden ? çünkü gündüz hiç olmaz
2.geceden kalacağımız için yatmak için bazı şeyler almak gerekirmi mesela yastık veya örtünmek için herhangi bişeler,
3. ben bazı halı vs şeyler alacam yanıma
4.tek araba gidecez demi ?
omercoskun tarafından yazılan metin:
alınacakları listeleyip bölüşelim 1.mesela mangal yaparmayız geceden ? çünkü gündüz hiç olmaz
2.geceden kalacağımız için yatmak için bazı şeyler almak gerekirmi mesela yastık veya örtünmek için herhangi bişeler,
ömer abi
1-mangalsız olmaz bu iş. akşam 8-9 gibi orda olsak hemen mangalı yakarız.amerikada yaşayan türkler bile mangalsız yapamıyorlar
2-yatmak için ince bi şeyler almak gerekir
3-al tabiki
4-tek arabaya sığmayabiliriz.
tek araba gitsek bile orda uyumaya yer bulamayız.gidecek kişiler bi netlik kazansın ona göre arabada ayarlarız.sohbet muhabbet derken zaten fazla uyumayız gibime geliyi.bide paparazilerin bol oldugu bi ortama gittigini düşünürsen heç uyumazsın gibime geliyi
Denize gidecekler sizlere iyi eğlenceler bende sivasta cermiklere gidiyorum kızılıramkta ve yıldız ırmağında balık tutuyorum bu arda sivassporumuzun hazırlıklarını izleyeceğim
omercoskun tarafından yazılan metin:
ömer abi
1-mangalsız olmaz bu iş. akşam 8-9 gibi orda olsak hemen mangalı yakarız.amerikada yaşayan türkler bile mangalsız yapamıyorlar
2-yatmak için ince bi şeyler almak gerekir
3-al tabiki
4-tek arabaya sığmayabiliriz.
tek araba gitsek bile orda uyumaya yer bulamayız.gidecek kişiler bi netlik kazansın ona göre arabada ayarlarız.sohbet muhabbet derken zaten fazla uyumayız gibime geliyi.bide paparazilerin bol oldugu bi ortama gittigini düşünürsen heç uyumazsın gibime geliyi
ilk üçü tamam artı ben tavlada getiriyom isteyen varssa 51 veya 52 kağıdı da getireyim , güzel bir mangalı olan arkadaş varmı ,orhan senin önerinede katılıyorum iyi fikir en azından karışılık olmaz demi