05 Eylül 2010 16:14:54

İstder - İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği Forum Sayfasına Hoşgeldiniz..
Forumlarımızdan Daha Fazla Yararlanabilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın...
Üye Olmak İstiyorum
 Kullanıcı Adı
 Parola
Beni Hatırla

Başlığı Görüntüle
Forum Ana Sayfa --> Sivasspor
                           agac Sivasspor Yönetimi
                                            agac Otyakmaz: Güvenimiz Sonsuz
Burada Olan Üyeler: 1 ziyaretçi
 Başlığı Yazdır
Otyakmaz: Güvenimiz Sonsuz
58zarali
#1 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 27 Temmuz 2010 22:47:15
Kullanıcı Avatarı

Super Yönetici

Katılım Tarihi: 17.03.10

www.istder.com/images/news/otyakmazin_guveni_sonsuz.jpg

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, ''Futbolcular ve teknik heyete güvenimiz sonsuz'' dedi.

Sivasspor Kulübü'nün resmi internet sitesinde yer alan ''Yiğido güven verdi'' başlıklı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'da sürdüren takımın, hazırlık maçında Hollanda temsilcisi Nac Breda'yı 2-1 yendiği belirtildi.

Skordan çok oynanan futbolun teknik heyet ve yönetimi memnun ettiği vurgulanan açıklamada, kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz ve teknik direktör Mesut Bakkal'ın görüşlerine de yer verildi.

Kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, ''Futbolcular ve teknik heyete güvenimiz sonsuz'' dedi.

Takımın son durumunu değerlendiren teknik direktör Mesut Bakkal ise ''Türkiye'ye hazır bir şekilde döneceğiz'' ifadelerini kullandı.

Açıklamada, ''Yiğido kendini buldu. Süper Lig'de fırtına gibi estikten sonra geçtiğimiz sezon alıştığımız başarıyı bulamayan Sivasspor'umuzda taşlar yerine oturmaya başladı, oynadığı 3 hazırlık maçından da galibiyetle ayrılmayı başardı. Takımımızın ortaya koyduğu performans, teknik heyet ve yönetimi sevindirdi'' ifadelerine yer verildi.

Hollanda kampında ilk olarak FC Oss'u 3-1 yenen Sivasspor'un, Borussia Mönchengladbach'ı 2-0 ve Nac Breda'yı ise 2-1 yendiği belirtildi.

İmzaİstder

www.yusufulku.com
Destek ReklamlarıSiteye maddi destek için reklamlar.
adsense
RECEP_YUKSEL
#2 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 28 Temmuz 2010 00:19:00
Yönetici

Katılım Tarihi: 19.03.10

Hazırlık maçlarına göre takım iyi yolda hayırlısı bakalım ligde neler yapacak güveniyoruz Başkana ve Takıma.

İmzaİSTANBUL SİVASSPOR TARAFTAR DERNEĞİ

İSTDER

puar
#3 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 28 Temmuz 2010 08:54:47
Yönetici

Katılım Tarihi: 19.03.10

Ligler hele bir başlasında takımın durumunu daha net görürüz artık. Hocanın futbol bilgisi üst düzey. Genelde hucum ağırlıklı oynatıyor eğer tutarsa güzel bir lig bizleri bekliyor.

İmzaİSTANBUL SİVASSPOR TARAFTAR DERNEĞİ

altuntas58
#4 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 28 Temmuz 2010 13:37:21
Moderatör

Katılım Tarihi: 26.03.10

'Biz taraftarlar olarakta yönetim kuruluna Futbolculara ve teknik heyete güvenimiz sonsuz

İmzaimg37.imageshack.us/img37/2917/sssyy.jpg

img825.imageshack.us/img825/4184/sivasspore.gif

<!-- Facebook Badge START --><a href="http://tr-tr
Destek ReklamlarıSiteye maddi destek için reklamlar.
adsense
Emre-Kaan58
#5 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 28 Temmuz 2010 15:20:28
Kullanıcı Avatarı

Yönetici

Katılım Tarihi: 20.03.10

Biz Yigido Taraftarlari olarak Baskanimza , Hocamiz´a ve Yigidolar´a güvencimiz sonsuz.

Hollanda´da yaptigimiz hazirlik maclarinda simdi kadar hep galib geldik insallah öyle devam eder.

Ben Sivassporumuz´un bu sene süper lig´de basarili olacagini ve ilk 5 zorlayacagini yürekten inaniyorum.

İmzaimg901.mytextgraphics.com/marqueetextlive/2010/06/08/0eccc72b8d1635bb4321f49347d3bde3.gif

www.sivasspor.com.tr
Atlanilacak Forum: