İstder - İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği Forum Sayfasına Hoşgeldiniz.. Forumlarımızdan Daha Fazla Yararlanabilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın... Üye Olmak İstiyorum
Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'da sürdüren Sivasspor, beşinci hazırlık maçında Hollanda ikinci lig takımlarından Cambuur S.C'yi 3-0 yendi.
Loenen spor parkında oynanan karşılaşmaya, Sivasspor, Alişan, Uğur Kavuk, Diallo, Sedat Bayrak, Sedat Yeşilkaya, Keita, Cihan, Ferhat, İbrahim, Erman ve Pedriel Suarez'den oluşan ilk 11 ile başladı.
Maçın ilk dakikasından itibaren oyun kontrolünü elinde bulunduran Sivasspor'un gollerini, 27 ve 40. dakikalarda Pedriel Suares ile 68. dakikada Erman kaydetti.
Karşılaşmayı, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ile az sayıda gurbetçi taraftar da izledi.
puar tarafından yazılan metin:
İyi olmuş Güzel galibiyet. Yanlız bu suarezden çok birşey beklemeyin. İkinciligde boş kaleye bile gol atamıyordu az bişey kafa hakimiyeti var o kadar.
Abi sen bu Suarez´i nerde izledin ki ben tanimiyorum ama lig maclarinda Ligtv´den görecem insallah , Allah büktür , Suarez daha 23 yasinda.